Alyn Adnan ALYN ADNAN: Aktif menaip semula

13 April 2015

Aktif menaip semula

Assalamualaikum awesomeness


Dah lama sangat rasanya tak update blog. Setahun mungkin?

Sekarang baru ada hati nak menaip semula sebab gue beli laptop baghuuu... YEEAY.!! hahaha -,-
Laptop bodoh-bodoh je idak le pulak macbook macam yang membe alyn suruh beli.
Banyoookk pulak duit ribu riban nak cekau mane yongg.!! Cukup-cukup le pakai iphone 6+ ngan iPad, yang lain beli buah apple bukan jenama apple.

Entry-entry sebelum ni semua dah padam, nak baca balik takut muntah hijau 44 kali. Biasa lah penulisan zaman tak matang dulu. kahkahkahh..!!
Sekarang dah jadi mahasiswi kat Universiti Malaysia Kelantan :) Degree student.

Kalau ikutkan mula berblog masa tahun 2012, tapi entry yang ni 13/4/2015 officially jadi my first entry. So, i nk belanja u'olls a'olls' e'olls gambar latest muahahaha >,<



muka dah tua HAHAHA !


Kbai.



Terima Kasih Sudi Baca

1 comment(s) :

nur anis said...

selamat menulis banyak2.:)

 
Copyright © . All Right Reserved by Alyn Adnan