Alyn Adnan ALYN ADNAN: Syma Beauty Skincare ♥♥♥

17 April 2015

Syma Beauty Skincare ♥♥♥

Assalamualaikum awesomeness


Nak share satu product skincare yang agak awesome gittuww..!!
Alyn dah try macam-macam product termasuk maxi-peel yang dikatakan mengandungi bahan merbahaya. Tapi memang effect dia teruk pun..! Mula mula pakai memang putih glowing-glowing gitu tapi bila stop pakai, habis muka kusam.! Lagi teruk dari sebelumnya.

Dah try macam-macam semua tak kena dgn kulit sampai la try consume dgn satu skincare ni (SYMA BEAUTY), Alhamdulillah.. Sesuai dgn muka and sgt berpuas hati..

video


Saja nak kongsi dgn u'olls yg mana sedang cari product yg OKE :)
Alyn pakai masa bulan 12 tahun 2014 and sekarang pakai set yg kedua. Selama ni tak pernah pakai product sampai habis then beli lagi. TAK PERNAH

Setakat ni Alhamdulillah muka makin cerah, berseri, jerawat segan nak tumbuh. Classmate & roomate pun ada pakai, diorang ada masalah parut jerawat yg sangat ketara & sekarang parut tu slowly pudar. Tak ada lah licin flawless terus, tipu lah kan kalau macam tu baik hakak cuci muka ngan clorox ;D












Terima Kasih Sudi Baca

0 comment(s) :

 
Copyright © . All Right Reserved by Alyn Adnan