Alyn Adnan ALYN ADNAN: yesterday was my birthday

18 November 2015

yesterday was my birthday

Assalamualaikum awesomeness


Semalam pergi gym ngan hosmet ( Kak wa, Cuya, Kika & Nina )
Balik gym rumah takde sape, yang ade baik ngan aku uya, Nina & Kakwa pergi singgah bilik Sya. Masuk masuk bilik aku pintu tertutup dengan lampu dah tutup.
Dalam hati awal gila Yaa (roomate) tidur.

Masuk bilik sekali tengok semua dh siap atas katil T.T
speechless kejap sampai blur tk tau nak buat apa

Terime kasih housemates yg tersayang, ingatkan tahun ni just wish, rupenye diorang usaha jugak buat surprise even last minute. Terharu sungguh laa *kesat hingus

yang tak boleh belah ade due orang pakat dok menyorok kt balcony, pasrah pijak taik cicak yang bergunung kt situ semata mata nk surprise kan i HAHAHAHA!

Thanks a lot guys, buat deco cantik cantik, delicious pizza, cute cake, adorable present, and so on. Tak sangka sangat2, walaupun tahun lepas dapat 3 surprise, tahun ni lg meriah kott sebab dh mula duduk rumah, bukan bilik :D










Terima Kasih Sudi Baca

0 comment(s) :

 
Copyright © . All Right Reserved by Alyn Adnan