Alyn Adnan ALYN ADNAN: April 2015

17 April 2015

Syma Beauty Skincare ♥♥♥

Assalamualaikum awesomeness


Nak share satu product skincare yang agak awesome gittuww..!!
Alyn dah try macam-macam product termasuk maxi-peel yang dikatakan mengandungi bahan merbahaya. Tapi memang effect dia teruk pun..! Mula mula pakai memang putih glowing-glowing gitu tapi bila stop pakai, habis muka kusam.! Lagi teruk dari sebelumnya.

Dah try macam-macam semua tak kena dgn kulit sampai la try consume dgn satu skincare ni (SYMA BEAUTY), Alhamdulillah.. Sesuai dgn muka and sgt berpuas hati..

video


Saja nak kongsi dgn u'olls yg mana sedang cari product yg OKE :)
Alyn pakai masa bulan 12 tahun 2014 and sekarang pakai set yg kedua. Selama ni tak pernah pakai product sampai habis then beli lagi. TAK PERNAH

Setakat ni Alhamdulillah muka makin cerah, berseri, jerawat segan nak tumbuh. Classmate & roomate pun ada pakai, diorang ada masalah parut jerawat yg sangat ketara & sekarang parut tu slowly pudar. Tak ada lah licin flawless terus, tipu lah kan kalau macam tu baik hakak cuci muka ngan clorox ;D












Terima Kasih Sudi Baca

13 April 2015

Aktif menaip semula

Assalamualaikum awesomeness


Dah lama sangat rasanya tak update blog. Setahun mungkin?

Sekarang baru ada hati nak menaip semula sebab gue beli laptop baghuuu... YEEAY.!! hahaha -,-
Laptop bodoh-bodoh je idak le pulak macbook macam yang membe alyn suruh beli.
Banyoookk pulak duit ribu riban nak cekau mane yongg.!! Cukup-cukup le pakai iphone 6+ ngan iPad, yang lain beli buah apple bukan jenama apple.

Entry-entry sebelum ni semua dah padam, nak baca balik takut muntah hijau 44 kali. Biasa lah penulisan zaman tak matang dulu. kahkahkahh..!!
Sekarang dah jadi mahasiswi kat Universiti Malaysia Kelantan :) Degree student.

Kalau ikutkan mula berblog masa tahun 2012, tapi entry yang ni 13/4/2015 officially jadi my first entry. So, i nk belanja u'olls a'olls' e'olls gambar latest muahahaha >,<



muka dah tua HAHAHA !


Kbai.



Terima Kasih Sudi Baca

 
Copyright © . All Right Reserved by Alyn Adnan